Wij zijn Brand Improvement

De ambitie om te groeien...

betrek het publiek met een grotere online aanwezigheid

De focus ligt op online groei

resultaten realiseren

Kleine veranderingen dragen soms bij tot enorme resultaten. Het beste resultaat staat voorop, maar hoe bereik je dat? Het betekent enerzijds je écht verdiepen in de behoeften van de eindklant en de doelen van de opdrachtgever. Anderzijds is het een combinatie van de juiste strategie en aanpak.

In de praktijk betekend dit dat we verantwoordelijkheid nemen op de gehele online funnel van onze partners; de propositie, klantwaarde, online-marketing inzet en de website. Dat maakt ons geen marketeers, maar eerder consultants. Al deze factoren drukken namelijk op de uiteindelijke performance, de succesfactoren waar het allemaal om draait.

Wat maakt ons uniek?

Samen met onze opdrachtgevers bouwen we een partnership op. Dat betekent persoonlijk contact, samenwerken en kennisdelen. Voordat we starten, zorgen we dat de strategie 100% gereed is om te converteren. De investering die je als organisatie doet, dient in verhouding te zijn met het resultaat dat het oplevert. 

Eerlijkheid staat hoog in het vaandel bij ons. We houden van heldere communicatie en onze partners zijn altijd direct op de hoogte van ontwikkelingen, of die nu positief of negatief zijn. Zo kunnen we samen snel schakelen en inspelen op de kansen die zich voordoen. Met één doel voor ogen: de groeiambitie waarmaken!

Sterke punten van het bedrijf in één oogopslag

Onze sterke punten

Iedereen binnen Brand Improvement heeft zo zijn eigen specialisme waarin hij uitblinkt. Van Google Ads inrichten tot converterende teksten schrijven en van websites bouwen tot kanaal onafhankelijke marketing strategieën creëren en uitvoeren. Onze specialisten trekken altijd alles uit de kast om de doelstellingen te behalen.

Online marketing
98%
Video & Fotografie
93%
SEA & SEO
95%
Web Development
91%

Tailor-Made Digital Marketing

online marketing strategieën

Onze online marketing strategieën bestaan niet alleen uit het bouwen van campagnes. Doordat ons team veelzijdig op verschillende vlakken kennis heeft, kunnen wij strategieën hanteren die jouw business een voorsprong op de concurrentie geeft!

Misschien een nieuw logo? Een geheel nieuwe website? Of wat dacht je van een prachtige bedrijfsfilm? Brand Improvement maakt dit allemaal mogelijk. Onze specialisten halen alle trucjes uit de kast die tegenwoordig bijdragen aan het opbouwen van een volledig geoptimaliseerde online marketing strategie.

Bespoke Marketing Plans

We delen graag onze kennis en ervaring

Tijdens een project vinden wij het erg belangrijk dat we een partnerschap met onze opdrachtgevers opbouwen. Werkt het voor jou niet? Dan werkt het voor ons ook niet.

Onze rapportages bespreken wij graag samen om ervoor te zorgen dat jij zoveel mogelijk betrokken bent bij het traject. Door onze kennis en ervaring te delen zorgen wij niet alleen voor online groei, maar groei van de gehele mentaliteit binnen de organisatie.

Kennisgeving

Tijdens een project wordt u gekoppeld aan een contactpersoon

Denk verder

Wij richten ons altijd op de lange termijn visie. Uw bedrijf laten groeien is ons doel!

We Solve Real Problems

Wat kunnen wij voor jou doen?

Social Media​​

Impact maken met je branding via verschillende social media kanalen?

SEO

Beter vindbaar zijn in de organische zoekresultaten? Met zoekmachine optimalisatie (SEO) is dit mogelijk.

Videografie

Onze Audio Visueel Specialisten draaien al vele jaren mee in het vak van video producties...

Jouw bedrijf vandaag nog een boost geven?

Stuur een bericht en kom met ons in contact!

Laat ons je helpen!

Wat is Jouw uitdaging?

Vrijblijvend meer informatie
Voel je vrij om het formulier in te vullen, zodat we een persoonlijk gesprek kunnen voeren over de uitdagingen waar jij tegenaan loopt!