Onze werkwijze

behind the scenes at Brand Improvement

Wij zijn Brand Improvement

We houden van concrete doelstellingen en transparant contact. Het gaat erom dat wij samen met jou het maximale resultaat behalen.

Heb je ambitie om te groeien en online successen te halen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We houden van aanpakken en bereiden ons goed voor op een nieuw project.

Onze werkwijze bestaat uit verschillende stappen, waarin we steeds een beetje dichter bij je bedrijfsdoelstellingen komen. We zorgen voor een sterk fundament waarop we structurele groei gaan neerzetten. 

Wij zijn de partij die je business écht gaat doorgronden en daardoor gaat begrijpen. Er is namelijk geen one-size-fits-all oplossing. Voor onszelf is het belangrijk dat dat de door ons behaalde resultaten meetbaar zijn. Op meetbare resultaten kun je goed voortbouwen om nog betere resultaten te behalen!

1. Kansenonderzoek

We starten het project met het uitvoeren van een kansenonderzoek. Hierin analyseren we je huidige strategie van a tot z en spotten we snel waar je kansen liggen voor je online marketing, webdevelopment of branding.

2. Actieplan

Alle online kansen die je nog niet benut spreken we graag persoonlijk met je door. Ook doen we je een voorstel voor een samenwerking. Dit voorstel bestaat uit een concreet actieplan waarin we uiteenzetten hoe we samen je online succes kunnen vergroten.

3. Kick-off & Strategie

Akkoord? Mooi! We gaan voor een succesvolle samenwerking. In deze fase breiden we het actieplan uit en zetten het om in een concrete online strategie. Dit is het fundament waarop we de komende maanden onze werkzaamheden gaan uitvoeren.

Zo werken we de doelgroep uit, voeren een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit, doen een technische scan van je website, stellen SMART -doelstellingen op en meer! 

4. Uitvoering & optimalisatie

Het startschot is gegeven! Tijd om aan de slag te gaan met structurele groei realiseren voor jouw business. We zorgen ervoor dat alle software en tools optimaal zijn ingericht op basis van de overeengekomen strategie. 

Moeten we snel bijsturen? Wil je zo snel mogelijk opschalen vanwege de positieve resultaten? Geen probleem: door de korte lijntjes kunnen we snel schakelen, zodat we optimale resultaten blijven behalen.

Jouw Droom. Onze Missie.

Wij geloven in hard werken en toewijding​

Brand Improvement bestaat uit specialisten die elke dag weer gaan voor het beste resultaat. De constante drang naar verbetering en succes.

Voor ons is het belangrijk om ons op te stellen als het digitale verlengstuk van de organisaties waar we mee samenwerken.

Staat de werkwijze jou aan?

Neem gerust contact met ons op!

Laat ons je helpen!

Wat is Jouw uitdaging?

Vrijblijvend meer informatie
Voel je vrij om het formulier in te vullen, zodat we een persoonlijk gesprek kunnen voeren over de uitdagingen waar jij tegenaan loopt!